فقط یک چیزی (هر چیزی!) را راه بیاندازید

اهداف

این درس اهدافی سه گانه را دنبال می‌کند. اول، می‌خواهیم ببینیم آیا ابزارهای Xilinx به درستی نصب شده‌اند یا خیر؟ هدف دوم و اصلی این درس، ساخت یک سیستم پردازشی بسیار ساده به کمک ابزارهای Xilinx Vivado به منظور ایجاد طراحی و سپس سنتز، پیاده سازی و انتقال آن به کمک کابل پیکره بندی بر روی بورد آموزشی می‌باشد. نهایتاً در این درس شما صحیح بودن اتصال تغذیه و تنظیمات ZedBoard را خواهید آزمود. اگر این درس را با موفقیت به اتمام برسانید، شما پیغامی بر روی ترمینال متصل به سوکت UART بر روی بورد مشاهده خواهید نمود.

فقط یک چیزی را راه بیاندازید

در تمامی بوردهای توسعه، طراحی‌های مرجعی در اختیار کاربر قرار می‌گیرد تا به محض باز کردن جعبه کاربر قادر به مشاهده کارکرد بورد باشد. با این حال در این بخش می‌خواهیم خود شما همه کارها را انجام دهید، پس به جای استفاده از طراحی‌های مرجع ارائه شده، ما از طراحی‌های مخصوص به خودمان استفاده خواهیم نمود.

9 دیدگاه
بستن دیدگاه‌ها
محمدحسین امیرامجدی شهریور ۱۳, ۱۳۹۹ در ۲۱:۲۵

ببخشید توی درس سنتز و پیاده سازی طرح، توی منوی فایل گزینه Launch SDK وجود داره ولی ظاهرا این گزینه توی نسخه های جدید حذف شده و کلا دیگه SDK با Vitis جایگزین شده.
حال چه کار باید کرد؟ چطور پروژه را توی Vitis باز کنیم؟

محمدحسین امیرامجدی شهریور ۱۳, ۱۳۹۹ در ۲۱:۵۱

خب ظاهرا همه صداشون درومده سر این قضیه ولی چون زایلینکس اهمیتی به کمپانی هایی که زیر ده هزار نفر نیرو دارن نمیده، قضیه حل نمیشه
https://forums.xilinx.com/t5/Embedded-Development-Tools/SDK-banned-from-Vivado-2019-2/td-p/1042059

سلام بر شما محمد حسین عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه. خب از نسخه 2019.2 به بعد عملاً Xilinx محیط توسعه SDSoC و کیت توسعه نرم افزاری SDK را باهم ترکیب کرد و درقالب VItis یک مجموعه نرم افزاری جدید معرفی کرد. تا حدودی تغییراتی در شیوه کار ایجاد شده ولی من مطمئن هستم شما می‌تونید از پسش بر بیایید.
برای شروع مقاله زیر رو مطالعه کنید و اصول کاری اولیه با Vitis را یاد بگیرید.
بلند شدن و دویدن با مجموعه یکپارچه نرم افزاری Vitis

محمدحسین امیرامجدی شهریور ۱۳, ۱۳۹۹ در ۲۲:۳۷

عالی بود. ممنون

از منوی Tools>Launch ٰVitis اقدام کنید.

چطور میتوانیم در هنگام انتخاب برد ZYNQ مورد نظر در اول ساخت پروژه، بردی که خودمان طراحی کردیم را به لیست بردها اضافه کنیم و اطلاعات آن را به VIVADO معرفی کنیم مثل برد ZedBoard ZYNQ ؟
با تشکر

سردبیر (مدیر کل) شهریور ۷, ۱۳۹۹ در ۲۲:۵۲

خب سوألتون خیلی فراتر از این دوره هست و حتی در دوره‌‌های پیشرفته هم تدریس نمیشه، برای اینکار باید شما اطلاعات بوردتون رو در قالب یک یا چند فایل xml به Vivado اضافه کنید. اینکه چه نوع بورد با چه اینترفیس‌هایی دارید خیلی برای اینکار مهمه.
خود xilinx چند سال پیش یک مفهومی را به نام board platform flow معرفی کرد و بعد گفت با استفاده از board file interface می‌توانید هر نوع بورد سفارشی رو به لیست بوردهاتون اضافه کنید.
اگر این دو کلید واژه را در اینترنت جستجو کنید اطلاعات محدودی بدست می‌آورید ولی خیلی کمکتون نمیکنه. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
https://www.xilinx.com/support/answers/72033.html
اگر هم تمایل داشتید، می‌توانیم با هم چند جلسه کلاس آنلاین داشته باشیم و برای بورد مدنظرتون یک بورد فایل بنویسیم.
اگر بوردی که طراحی کردید مبتنی بر تراشه‌های Zynq است، این کار خیلی میتونه براتون مفید باشه.

بسیار خوب و عالی تا اینجا برای من بود.
فقط یک سوال تا اینجا توانستیم قسمت PS را پروگرم کنیم اگر بخواهیم هر دو را PS و PL را باهم پروگرام کنیم چه کاری باید انجام داد؟

سردبیر (مدیر کل) شهریور ۷, ۱۳۹۹ در ۲۲:۳۸

سلام و درود فراوان بر شما آقای بهزادی راد عزیز
کمی صبر داشته باشید انشااله در درس «تعامل با ورودی خروجی‌ها» و سپس در درس «بوت اتوماتیک» این کار را فراخواهید گرفت. قبل از آن هنوز خیلی چیزهای دیگه وجود داره که باید یاد بگیرید. بعلاوه اینکه در این درس چیزی روی PL پیاده سازی نکرده بودید.

دیدگاه خود را منتشر کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا