آموزش مقدماتی محیط توسعه SDSoC

آموزش مقدماتی مجموعه نرم افزاری SDSoC، این مجموعه به صورت رایگان در Udemy تحت عنوان Zynq Development with Xilinx SDSoC ارائه شده است و با یک پروژه ساده جریان طراحی را آموزش می دهد.

این دوره شامل ۵ جلسه آموزشی است و اطلاعات آن به بروز رسانی می شود، این مجموعه به صورت رایگان در Udemy تحت عنوان Zynq Development with Xilinx SDSoC منتشر شده است و برای اولین بار در هگزالینکس بازنشر داده می شود.

آخرین بروز رسانی 18 مرداد 98

معرفی محیط توسعه SDSoC

یکی از بزرگترین چالش های پیشروی مهندسان در زمان طراحی شتاب دهنده روی بخش PL در تراشه های Zynq نحوه تبادل ارتباط بین PS و PL است، انتخاب نوع اینترفیس و تنظیمات آن اغلب کابوس طراحان است. از سوی دیگر انتخاب گلوگاه های پردازشی و انتقال توابع نرم افزاری در PS به PL نیازمند صرف زمان و تجربه کافی از سوی مهندس طراح است. شرکت Xilinx برای پاسخ به این دو مشکل در سال 2015 محیط توسعه SDSoC را برای طراحان سیستم و مهندسان نرم افزار معرفی کرد. مجموعه نرم افزاری SDSoC چارچوبی برای توسعه و ساخت برنامه های سخت افزاری شتاب دهی شده با استفاده از زبانهای برنامه نویسی استاندارد C و ++C در محیط بسیار کاربرپسند و محبوب eclipse است.

کامپایلر SDSoC بسیاری از جزئیات طراحی را به صورت اتوماتیک آنالیز می کند و به طراح اجازه می دهد با چند کلیک توابع نرم افزاری PS را به ماژول ها سخت افزاری برای پیاده سازی در PL تبدیل کنند و ارتباطات مورد نیاز برای تبادل داده بین این دو بخش را برقرار کنند.

قسمت اول

قسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

قسمت پنجم

منبع: Udemy

اشتراک در
برچسب ها
بیشتر بخوانیم
مفهوم حافظه در FPGA و کاربردهای آن توصیف سخت افزاری

بهره گیری از پایتون در Zynq

پروژه PYNQ یک پروژه منبع باز، برای تسهیل فرایند طراحی سیستم‌های نهفته (embedded) روی Zynq است. هدف آن بهره گیری از پایتون در Zynq است.

مبانی محاسبات ریاضی در FPGA توصیف سخت افزاری

مبانی محاسبات ریاضی در FPGA (قسمت دوم)

برای پیاده‌سازی محاسبات ریاضی و به طور خاص یک تابع تبدیل ریاضی به صورت ممیز ثابت لازم است، ملاحظات سرریز و رشد بیت روی تراشه‌های FPGA در نظر گرفته شود.

چرا باید FGA یاد بگیریم؟ عمومی

چرا باید FPGA یاد بگیریم؟

پاسخ به این سوأل که چرا باید FPGA یاد بگیریم یک بله یا خیر ساده نیست. در ایران تنها زمین بازی برای علاقمندان به طراحی سخت افزارهای دیجیتال FPGA است.

نمایش اعداد اعشاری ممیز ثابت توصیف سخت افزاری

اعداد اعشاری ممیز ثابت (بخش سوم: قوانین پایه محاسبات)

اعداد ممیزثابت همان اعداد اعشاری هستند که با استفاده از یک فاکتور معین مقیاس بندی می‌شوند. این باعث می‌شود قوانین خاصی بر محاسبات ممیز ثابت حاکم شود.

عناوین مطالب
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اسکرول به بالا